Verlies- en rouwtherapie

                                                                       Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde

Petra was er voor een luisterend oor, begrip, steun, goede tips en adviezen. Ik voelde me heel veilig en kon alles bij haar kwijt. Dankzij Petra heb ik weer rust gevonden en heb ik leren omgaan met het verdriet. Het was fijn om te relativeren tijdens wandelingen.

Tagrid, mei 2021


Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verdriet; groot, klein en soms ondraaglijk. Door erover te praten en aan de slag te gaan met opdrachten kwam er weer orde en rust in mijn hoofd en ook een beetje in mijn hart. Petra vroeg op de juiste momenten door zodat ik me realiseerde dat ik het goed doe. Ik ben trots op mezelf en neem de tijd om hiervan te genieten. 

‘Begin zoals je wilt doorgaan’

Barbara, april 2020


Ik voelde me veilig bij Petra waardoor ik makkelijk met haar kon praten. Ze stelt op de goede momenten de goede vragen, of vraagt juist even niets. De opdrachten waren goed gekozen, daar kon ik iets mee. Er was rust en ruimte voor mijn eigen ideeën. Ik vind het knap hoe ze mij op een rustige manier anders naar mijn moeder heeft leren kijken. Niet alleen naar de periode van rouw, maar ook naar mijn hele leven daarvoor. 

Marijke, december 2020